https://www.mfb.hu/maganszemelyek/lakossagi-energiahatekonysagi-hitelprogram-t32-p32?utm_source=o2hir&utm_medium=banner&utm_campaign=1805-LAK
Elfogták a rablót

Elfogták a rablót

A férfi még augusztusban fenyegetett meg és rabolt ki egy nőt a belvárosban. Később levélben és telefonon is újra megfenyegette az áldozatát.

Még augusztus elején Mosonmagyaróvár belvárosának egyik parkolójában egy hölgy a gépkocsijába akart beszállni, amikor egy ismeretlen férfi megfenyegette őt és a nála lévő készpénzt követelte. A nő a fenyegetés hatására átadta a rablónak a pénzét.

Néhány nap elteltével a korábbi rabló a nő gépkocsijára egy kézzel írt levelet tett, amelyben a nőt életveszélyesen megfenyegette és tőle ismét készpénzt követelt azért, hogy a továbbiakban ne bántalmazza.

Az ismeretlen elkövető a fenyegetéseit a későbbiekben több alkalommal telefonon is megerősítette azért, hogy az áldozatától követelt pénzt megszerezze.

A mosonmagyaróvári nyomozók széleskörű adatgyűjtés és tanúkutatás után beazonosították, és február 9-én, Budapesten elfogták a bűncselekmények elkövetésével gyanúsítható T. Elemért – írja a police.hu.

A 33 éves gyanúsítottat a rendőrök a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra előállították és – őrizetbe vétele mellett – rablás, valamint zsarolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, majd előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

A Győri Járási Bíróság 2017. február 10-én délután elrendelte a férfi előzetes letartóztatását.

police.hu

SZERKESZTŐ:

HÍREK A KATEGÓRIÁBÓL

Szóljon hozzá:

Az email címet nem tesszük közzé.