https://www.mfb.hu/maganszemelyek/lakossagi-energiahatekonysagi-hitelprogram-t32-p32?utm_source=o2hir&utm_medium=banner&utm_campaign=1805-LAK
Fodor Roland a Jobbik győri országgyűlési képviselőjelöltje

Fodor Roland a Jobbik győri országgyűlési képviselőjelöltje

Fodor Roland lesz a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje 2018-ban a Győr-Moson-Sopron megye 1-es választókerületben. A párt közleményét a jelöléssel kapcsolatban változtatás nélkül közöljük.

A Jobbik a Fidesz egyetlen érdemi kihívójaként megkezdte a 2018-as kormányváltás előkészületeit. Ennek megfelelően, a nemzeti néppárt sorra nevezi meg az egyéni választókerületekben az országgyűlési képviselőjelöltjeit.

A Jobbik országos elnökségének döntése alapján Győr-Moson-Sopron megye 1-es választókerületében a párt színeiben Fodor Roland indul a jövő évi választásokon. A 32 éves közgazdász a Jobbik győri elnöke és a párt önkormányzati képviselője, a győri közgyűlés legaktívabb tagja. Korábban gazdasági elemzőként segítette a Jobbik frakcióját az országgyűlésben, jelenleg is tagja a párt gazdasági kabinetének. A 2018-as kormányváltás után országgyűlési képviselőként célja a korrupció visszaszorítása és egy hatékony gazdaságpolitika megteremtése, mely biztonságos egészségügyet, stabil nyugdíjrendszert és felzárkózó béreket eredményez.

 

SZERKESZTŐ:

HÍREK A KATEGÓRIÁBÓL

Szóljon hozzá:

Az email címet nem tesszük közzé.