https://www.mfb.hu/maganszemelyek/lakossagi-energiahatekonysagi-hitelprogram-t32-p32?utm_source=o2hir&utm_medium=banner&utm_campaign=1805-LAK
Így tedd rá! Program Győrben

Így tedd rá! Program Győrben

Magyarország vezető népi játék – néptáncmódszertani programja 2010 óta működik, most pedig a  komplex fejlesztőpedagógiai továbbképzésen Győrben is részt vehetnek a  pedagógusok

Az így tedd rá! csapatának tagjai évek óta igyekeznek munkájukkal kiszolgálni a pedagógusok munkáját és támogatni a családok igényeit.  Hitvallásuk, hogy a játék örök, és mivel a játékok évszázadokon át segítették a gyerekeket az életre való felkészülésben, a mai gyerekeknek is épp oly játékos tanulási élményt lehet közvetíteni.

 

Az Így tedd rá! népi játék és néptánc módszertani program számos pedagógusnak nyújtott már segítséget a mindennapokban, ahol játékos keretek között ismertetik meg a gyermekekkel a saját kultúrájukat. Balatoni Katalin (egyetemi tanár, néptáncpedagógus, programgazda, számos szakmai sikerkönyv írója, itthon és nemzetközi szinten ismert és elismert) egy olyan módszert dolgozott ki, mely magába foglalja a népi kultúránk örökségét a mai, XXI. századi keretek között, mely ezáltal újraélhető és élményszerű képességfejlesztést biztosít a gyermekek számára.

Győrben 2017. április 21-23-a között 9-16 óráig várják az érdeklődő pedagógusokat, a Hotel Kálváriában ( Győr, Kálvária u. 22/D )

A képzés célja, hogy a résztvevők olyan gyakorlati, valamint elméleti tudást szerezzenek, melyek a legkorszerűbb pedagógiai elvek mentén illeszkednek az intézmények működéséhez, a pedagógusok igényeihez.

 

 

SZERKESZTŐ:

HÍREK A KATEGÓRIÁBÓL

Szóljon hozzá:

Az email címet nem tesszük közzé.