https://www.mfb.hu/maganszemelyek/lakossagi-energiahatekonysagi-hitelprogram-t32-p32?utm_source=o2hir&utm_medium=banner&utm_campaign=1805-LAK
Több tucat riasztás a vihar miatt

Több tucat riasztás a vihar miatt

Kidőlt fák és balesetek is adtak munkát a Győr-Moson-Sopron megyei tűzoltóknak, több tucat riasztást kaptak szerda délutántól.

A viharos időjárás miatt szerdán délutántól csütörtök kora reggelig összesen harminc műszaki mentést hajtottak végre Győr-Moson-Sopron megye tűzoltói – adta hírül a katasztrófavédelem.

Útra dőlt fákhoz, letört, akadályt képező nagy faágakhoz, vagy vezetékre dőlt fákhoz riasztották őket. A legtöbb beavatkozás tegnap estétől Sopronban volt, ahol folyamatosan hárították el a forgalmi akadályokat a soproni hivatásos és a környező települések önkéntes tűzoltói, több esetben szabadnapos tűzoltók is segítették munkájukat. Hidegség közelében, Szilsárkányban, Lébényben, Bakonyszentlászlón és Lövőn szintén kidőlt fákhoz vonultak a tűzoltók, de egy baleset is történt Szárföldön, ahol egy teherautó és egy személygépkocsi ütközött össze, ketten könnyebben megsérültek.

Mihályiban tegnap óta nincs áram. Csitei Gábor polgármester tájékoztatása szerint több helyen szakadtak le vezetékek, amelyeket az E.ON szakemberei folyamatosan javítanak.

Képünk illusztráció!

SZERKESZTŐ:

HÍREK A KATEGÓRIÁBÓL

Szóljon hozzá:

Az email címet nem tesszük közzé.