http://csalad.hu/
1550 magyar színész közül Mezei Kittyé a legnépszerűbb szinkronhang

1550 magyar színész közül Mezei Kittyé a legnépszerűbb szinkronhang

A magyarszinkron.hu listája szerint Mezei Kittyé az egyik legnépszerűbb szinkronhang hazánkban.
A sorrend alapját a Magyar Szinkron Adatbázisban lévő több mint 1550 magyar színész adja. A „legjobb” ötven színésznő és színész nevét az adatlapjaikon megjelenő látogatottság alapján állították össze. A sikerről a tatabányai születésű szinkronszínésznő mesélt
 Mezei Kitty nagyon örült a rajongók visszajelzésének, hozzátéve, ez az oldal azt mutatja, az elmúlt évben kire keresnek rá legtöbbször az internetezők.
– Az elmúlt években is első, második, illetve harmadik helyezett voltam. Örülök, hogy érdeklődnek a munkáim iránt a szinkront kedvelő emberek – mondta  Kitty.

Mezei Kitty, hosszú idő után a nyáron újra színpadra lépett Komárom-Esztergom megyében is, a Vörös Rébék című musicalben szerepelt. A darabot a tatai szabadtéri színpadon mutatták be.

Nagyon meglepődtem, amikor Pesty-Nagy Kati rendező megkeresett, hogy szeretné, ha játszanék a darabjában. Kilenc év után álltam újra színpadra. Izgultam, hogy milyen lesz, milyen leszek, de nagyon élveztem a próbafolyamatot. Elgondolkodtató, katarzist kiváltó előadás született, öröm volt részt venni benne.

Egy rövidfilmben is szerepet kapott. Antal Olga kolléganője ajánlotta be Nagy Ákos rendezőnek. A művet egyelőre még nem láthatja a nézőközönség, mert fesztiválokra nevezik. Castingokra egyébként nem szokott járni, a megkereséseknek viszont mindig örül.
– Szakmailag is elégedett vagyok az életemmel. Mindig arra koncentrálok, hogy amit rám bíznak, azt minél jobban megoldjam. Lehet, jobban kéne „nyomulni”, keresni a lehetőségeket, válogatásokra járni, de ilyen vagyok. Az sem motivált soha, hogy többet szerepeljek a tévében, újságokban, hogy megismerjenek az utcán. Örülök a lehetőségeknek, de nem keresem őket – jegyezte meg Mezei Kitty.
Nem csak anyaként és színészként áll helyt: nemsokára lediplomázik nemzetközi közgazdászként, már csak az államvizsgája van hátra. Elmondása szerint szívesen venne részt színházi produkciókban, de akkor is boldognak érzi magát, ha „csak” szinkronizál.

forrás: kemma.hu

SZERKESZTŐ:

HÍREK A KATEGÓRIÁBÓL

Szóljon hozzá:

Az email címet nem tesszük közzé.