#
#
Az Audi Hungaria a legvonzóbb autóipari gyártó vállalat

Az Audi Hungaria a legvonzóbb autóipari gyártó vállalat

Az Audi Hungaria lett „2018 Legvonzóbb Munkahelye” autóipari gyártóvállalat kategóriában. Ez a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége és a PwC Magyarország együttműködésében készített felmérés eredménye, melynek homlokterében az autóipari vállalatok munkáltatói imázsa állt, és közel 20 000 16 és 26 év közötti fiatal munkahely-választási preferenciáit mérte fel.

„Örülünk az újabb díjnak, megtisztelő az Audi Hungaria számára, hogy évek óta Magyarország egyik legvonzóbb vállalatának választják“, mondta Dr. Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja. „A szakmai kiteljesedés, a hatékonyság, valamint a kreativitás szoros összefüggésben áll. Vállalatunk számára ezért alapvető fontosságú olyan munkakörnyezet biztosítása, amelyben mindez optimálisan meg tud valósulni”, folytatta Dr. Knáb Erzsébet. „Személyügyi stratégiánkban hangsúlyt fektetünk a munkaerőpiac elvárásaira, és így továbbra is a legvonzóbb munkaadó szeretnénk maradni. Egyedülállóan vonzó, a magyar autóiparban kiemelkedő színvonalú, versenyképes javadalmazási csomagot kínálunk munkatársainknak”, hangsúlyozta Dr. Knáb Erzsébet. Az Audi Hungaria az összesítésben a Top 10 legvonzóbb magyarországi munkahely közé is bekerült.

audi_vonzo

Jelenleg a vállalat több mint 12 900 munkatársat foglalkoztat, a tendencia növekvő. A régióban az Audi Hungaria 30 000 embernek ad munkát. A szakmai utánpótlás biztosítása a nagyvállalat toborzási programjainak központi építőeleme, melynek a duális képzés és az egyetemi kooperációk fontos részei. Az oktatási és tudományos együttműködések területén az Audi Hungaria a Széchenyi István Egyetemmel karöltve a duális felsőoktatásban évek óta kiválóan működő modellt valósít meg.

A gyakornoki programban évente mintegy 1 000 hallgató végzi szakmai gyakorlatát a négykarikás vállalatnál. A duális szakképzésben 2001 óta mintegy 2 000 szakmunkástanuló szerzett bizonyítványt 15 szakmában.

Az Audi Hungaria 25 éve biztos, innovatív munkahelyeket és hosszú távú szakmai perspektívát biztosít munkatársainak. A vállalat szakmai fejlődési utakat, személyre szabott képzéseket kínál Győrben, de a munkatársak a konszern világszerte működő gyártó telephelyein is kipróbálhatják magukat.

(Audi Hungaria)

SZERKESZTŐ:

HÍREK A KATEGÓRIÁBÓL

Szóljon hozzá:

Az email címet nem tesszük közzé.