#
Az emberek mindennapi problémáival foglalkozna az LMP

Az emberek mindennapi problémáival foglalkozna az LMP

Az emberek mindennapi gondjai helyett saját, képzelt problémáival foglalkozik Orbán Viktor kormánya, mondta el az LMP miniszterelnök-jelöltje sajtótájékoztatóján, Győrben. Szél Bernadett hangsúlyozta, pártja a valós problémákra kínál valós megoldásokat, a Szél-tervet országjáráson mutatják be a választóknak. Ebben kiemelt szerepet kap a bérek, az oktatás, illetve az egészségügy kérdéseinek rendezése, illetve a korrupció elleni küzdelem is.

SZERKESZTŐ:

OPERATŐR:

HÍREK A KATEGÓRIÁBÓL

1 Hozzászólás

 1. Petrovszki Péter

  ez egy elég elavult recept!
  Mivel a nemzetközi helyzet fokozódik, minden földrészen, mindenki helyezkedik, így remélem pár magyar is megtapasztalta, miért olyan fontos kifelé is fajsúlyos emberekkel, tökös vonalat képviselni.
  Ebben a fideszt verni itthon senki sem tudja. Ha a magyar emberek problémájára koncentrál, hazai költekezésbe kezd, kiüríti a kasszát. Na ezt mind a 10 millióan szívesen csinálnánk… így LMP ezzel nem húz nagyot.
  Fel kellene nőni a fideszhez:
  nemzetközi kapcsolatokat erősen kellene prezentálni, Viktor helyében is megfelelően fel tudnak lépni, a saját magyar érdekek ügyében, ugyanis baromság, hogy a másik 27 állam nem lobbizik a saját érdekében!! sőt még jobban is mint mi. aztán a 10 ill 15 millió magyart erősítő intézkedésekre vagyunk kiváncsiak, nem arra, hogy a korházok között ki tudja jobban elosztani a tortát, hanem, hogy ki tud nagyobb, fínomabb tortát sütni. 3–5 kiemelkedő vonalat felkapni, de nem oktatás címszó alatt, hanem az 5 legnagyobb egyetemünket bevisszük a legjobb 200 közé, pl. Hadsereget kiegészítjük a tartalékosokkal, akik civil közreműködő szerződésért cserébe képzésekben részesülnek. Automatizálási minisztériumot ígér a nyugati integrációs minisztériumok helyett, ami figyeli a technológiai fejlődés és foglalkoztatás relevanciáját, és megelőző intézkedéseket hoz, a magyarok mindennapi problémájára (15 év múlva ne letolt gatyával álljunk 4 millióan a munkaügyi kierendeltségek előtt meglepődve, jé a robotok elvették a munkahelyünk)

  Válasz

Szóljon hozzá:

Az email címet nem tesszük közzé.