http://csalad.hu/
Baleseti összesítő

Baleseti összesítő

Az elmúlt 24 órában Győr-Moson-Sopron megye illetékességi területén 2 személyi sérüléssel és 4 anyagi kárral járó baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Bejelentés érkezett a rendőrségre arról, hogy a 85-ös számú főúton baleset történt 2019. március 24-én 15 óra 48 perckor. Egy 31 éves férfi közlekedett motorkerékpárral Barbacs külterületén, Csorna felől Győr irányába. Haladása során a körforgalomból kiérve jobbra kanyarodásakor – eddig tisztázatlan okok és körülmények között – megcsúszott és jobb oldalára dőlve szalagkorlátnak ütközött. A balesetben a sofőr megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

Ugyanaznap Győrben, a Szent Imre úton, a Szauter út felől közlekedett egy személygépkocsi 2 óra 9 perckor. Haladása során az autó sofőrje a Vasvári Pál úti kereszteződéshez érve a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint – a jelzőlámpa villogó sárga fényjelzésekor – a kihelyezett „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla ellenére nem biztosított elsőbbséget és összeütközött a védett úton közlekedő járművel. A balesetben nem sérült meg senki.

Forrás: www.police.hu

SZERKESZTŐ:

HÍREK A KATEGÓRIÁBÓL

Szóljon hozzá:

Az email címet nem tesszük közzé.