http://onlineszamla.nav.gov.hu
Elmarad a Vasas elleni meccs!

Elmarad a Vasas elleni meccs!

Elmarad a Győri Audi ETO KC szombatra tervezett Vasas elleni mérkőzésre a csapatot sújtó vírusos megbetegedés miatt, adta hírül a klub. 

Egy, a Győri Audi ETO KC játékosainak nagy részét érintő fertőzés miatt Klubunk vezetősége felvette a kapcsolatot a Magyar Kézilabda Szövetséggel, mely úgy határozott, hogy későbbi időpontban rendezi meg a 2017. szeptember 9-én (szombaton) esedékes Vasas SC elleni mérkőzést – áll a csapat weboldalán.

„Felvettük a Vasas SC-vel és a Magyar Kézilabda Szövetséggel a kapcsolatot, akik pozitív és segítőkész hozzáállását ezúton is köszönöm. Jelenleg is több játékosunk kórházi ellátásra szorul, nem kockáztathatjuk a továbbfertőzés veszélyét, valamint a játékosok egészségét, testi épségét. Fontos megjegyezni, hogy ellentétben több hírportálon megjelentekkel, valószínűleg vírusos fertőzés okozza a tüneteket, de ennek pontos megállapítására csak későbbiekben kerülhet sor. – tájékoztatott Dr. Bartha Csaba elnök – A találkozó egy későbbi időpontban kerül megrendezésre.”

Az előre megváltott jegyek és bérletek természetesen a mérkőzés újabb időpontjában is érvényesek.

SZERKESZTŐ:

HÍREK A KATEGÓRIÁBÓL

Szóljon hozzá:

Az email címet nem tesszük közzé.