https://www.mfb.hu/maganszemelyek/lakossagi-energiahatekonysagi-hitelprogram-t32-p32?utm_source=o2hir&utm_medium=banner&utm_campaign=1805-LAK
Felújítják a mosonmagyaróvári mentőállomást

Felújítják a mosonmagyaróvári mentőállomást

A kerítés rendbetételével folytatódott a mosonmagyaróvári mentőállomás felújítása. A munkálatokat ezúttal is támogatásból valósultak meg.

 

Számos, a  kivitelezésből származtatható probléma jelentkezett az alig nyolc éve átadott mosonmagyaróvári mentőállomáson. Ezek csaknem mindegyikét sikerült az elmúlt években kijavítani. Az állomás rendbetételéhez nagy segítséget nyújtott a Szent Kristóf Mosonmagyaróvár és Kistérsége Közhasznú Mentőalapítvány, illetve a szervezeten keresztül a támogatók felajánlásai. Így valósulhatott meg egyebek mellett a bejárati ajtó cseréje, a tető újra szigetelése, valamint a belső festés, illetve a külső homlokzat rendbetétele. A korábbi beázások és egyéb hibák okozta nyomok eltüntetése érdekében a mentőállomás munkatársai összefogtak és kifestették az épületet az elmúlt években. Ehhez egy helyi vállalkozás, a Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. az alapanyagok, eszközök biztosításával segítette az alapítványt. A cég tavaly ugyancsak adományként elvégezte az állomás homlokzatának teljes felújítását. Segítségük idén is folytatódott, ez elmúlt hetekben a Csaba utca felőli kerítés hibáit javították ki és festették újra.

SZERKESZTŐ:

HÍREK A KATEGÓRIÁBÓL

Szóljon hozzá:

Az email címet nem tesszük közzé.