#
Gyakornoki pályázat a Fleschben

Gyakornoki pályázat a Fleschben

A Flesch Károly Nonprofit Kft. működteti a térség legnagyobb közművelődési intézményét a Flesch Károly Kulturális Központot, a Fehér Ló Közösségi Házat, a FUTURA Interaktív Természettudományi Élményközpontot és a Mosonmagyaróvári Városi Televíziót, továbbá a város és a térség legnagyobb fesztiváljainak a szervezője. 2010 óta mindezek mellett egyre nagyobb teret kap a Kft. életében az Európai Unió által támogatott városi és térségi projektek kötelező kommunikációs, rendezvényszervező és nyilvánosság feladatainak ellátása. Nem csupán más szervezetek, intézmények projektjeivel foglalkozik, hanem közben próbál saját maga is élni a pályázati lehetőségekkel.

2014. szeptember elsején kezdődhetett a „Marketing és PR asszisztens alkalmazása” című pályázat, melynek keretében egy fő gyakornokot alkalmazhattak kilenc hónapra, az ő tovább foglalkoztatását is vállalva.

A projekt le nem vonható ÁFA-val számított elszámolható összköltsége két és félmillió forint volt. A támogatás mértéke a projekt elszámolható összköltségének 94.13 %-a, de legfeljebb 2 369 987 Ft, azaz kétmillió-háromszázhatvankilencezer-kilencszáznyolcvanhét forint.

A gyakornok munkabérén kívül a projekt keretében beszerezhettek két darab notebookot, egy projektort is. A szakmai tapasztalatokkal és végzettséggel rendelkező új munkatárs, új státuszt is jelentett az egyre növekvő feladatokat ellátó Flesch Nonprofit Kft. részére. A marketing és PR feladatok kapcsolódnak a Flesch mindennapjaihoz, nagyrendezvényeihez; és különösen a pályázatokkal kapcsolatos kommunikációhoz.

 

 

HÍREK A KATEGÓRIÁBÓL

Szóljon hozzá:

Az email címet nem tesszük közzé.