https://nemzetikonzultacio.kormany.hu/
https://nemzetikonzultacio.kormany.hu/
Ha szeretnél karórát venni, de nem tudod, hogyan válaszd ki

Ha szeretnél karórát venni, de nem tudod, hogyan válaszd ki

Egy karóra, amit a mindennapokban hordasz, nagyon erőteljes megnyilvánulása a személyiségednek. Mivel a saját stílusodnak megfelelőt fogod megvenni, és hordani, ez lesz az egyik legelső benyomáskeltő részed, bárkivel is találkozz. Ha ránéznek az órádra, abból már sokat lehet sejtenie az illetőről is. Furcsának hangzik, pedig így van.

 

Választhatsz éppen a hangulatodhoz illő stílusos női órát is, de ha nem vagy olyan költekező típus, akkor inkább egy olyan darabot válassz ki, amely gond nélkül helyt áll a mindennapokban, bármilyen ruhát is veszel fel. A lányok, nők világában nagyon nagy szerepe van a divatnak, de a férfiak se keseredjenek el, ebben a cikkben arról lesz több szó, hogy ők hogyan válasszanak. Tehát, a nők ékszerként viselik az órát, ha éppen arra a célra használnák, ezért drága arany és ezüstórák, kövekkel kirakott órák is rendelkezésre állnak, sokszor teljesen olyannak hatnak, mint egy karkötő, mivel a szíjakat is kövekkel vagy csillogó anyaggal díszítik. Ha szeretnénk nőként meglepni a párunkat, férjünket, nagyszerű választás lesz egy karóra. Az üzleti életben nagyon sok helyen nagyon szoros határidőnaplót vezetnek, és állandóan rohanniuk kell megbeszélésről megbeszélésre, úgyhogy döntően ebből az okból viselnek karórát. Egy mozdulat, és máris láthatóvá válik a pontos idő.

www.mutatosora.hu
www.mutatosora.hu

 

Azt hitték régebben, hogy az csak egy státusszimbólum, a drága aranyórák a jómódot jelentették, a gazdagságot. Ma is ilyen jelentéssel bír, azonban már nem kiváltság kérdése ilyen kiegészítőt hordani. Az az egyetlen hátránya a férfi létnek, hogy kiegészítők terén nem válogathatnak úgy, mint a nők. Ennek ellenére így is megtalálhatják a nekik valót kamaszkortól férfikorig, a digitális kijelzőkön át a bőrszíjas órákig. A számlapok tekintetében a férfias alakzatok inkább a szögletesek, konkrétan a négyszögletű órák állnak nekik jól, a nőknek pedig a kerekdedebbek. Mára viszont bárki bármilyet hordhat, biztosan jól fog állni neki. Ha visszafogottabbak vagyunk, akkor valami nem túl feltűnő és egyszerű verziót válasszunk. Elsőként azt kell eldönteni, hogy miért, milyen célra szeretne a férfi órát vásárolni. Ilyenkor jön képbe a valóságos funkció, mert ha tudjuk, hogy csak dísznek vesszük férfiként, akkor egy olcsóbb darab nagyban megkíméli a pénztárcát az esetleges veszélyektől. Döntsük el, mennyi ideig szeretnénk használni az eszközt, hiszen ha tartós órát szeretnénk, akkor bizony megéri többet fizetni érte. Ha üzleti megjelenésedhez választasz órát, a benyomáskeltés egy nagyon fontos része az óravásárlásnak, így ha  férfi karóra vásárlás és üzleti cél, akkor csak minőségi darabot vegyünk, ezek a darabok több százezer forintba is kerülhetnek, de ha hiteles akarsz lenni, akkor erre adnod kell.

 

Naviforce
Naviforce

 

Gondoltad volna, hogy a nők az órád alapján megállapítják, hogy milyen pasi vagy? A trendi órák felszínes embert takarnak ,aki sokat ad magára, akin nincsen karóra az ráérős jellem, a kapcsolatában is inaktív, ha a klasszikus órákért rajong, akkor családszerető, hogyha egyszerű órát hord, az azt jelenti, hogy nem foglalkozik sokat a külsőséggel, de a szerelemben igazi hősszerelmes, a sportos óra viselői pedig vidám típusok, akik az erős férfi szerepét vállalják egy kapcsolatban. Az arany órát viselők már olyannyira dominánsak, hogy azt a hűtlenség is gátlástalanul kísérheti, túl anyagias. Aki elegáns órákat választ, szintén agglegény típus, a többfunkciós óra kedvelői pedig megbízhatóak és dominánsak. Minden stílusban találhatsz órákat online, az internetes karóra webshopokban.

SZERKESZTŐ:

HÍREK A KATEGÓRIÁBÓL

Szóljon hozzá:

Az email címet nem tesszük közzé.