http://csalad.hu/
Hátrányban az ETO

Hátrányban az ETO

3-2-es vereséget szenvedett a WKW-ETO FC Győr a Balmazújvárostól a labdarúgó Magyar Kupában. A visszavágót a legjobb nyolc közé jutásért jövő szerdán rendezik.

Az eto.hu beszámolója szerint támadó felfogásban lépett pályára a zöld-fehér együttes, mégis a vendégek előtt adódtak a komolyabb lehetőségek, amelyekből az elsőt a 16. percben Vajda révén használták ki. Tíz perccel később Rokszin pontrúgását Zamostny csúsztatta meg az ötös sarkánál, majd a remek ütemben érkező 17 esztendős Szánthó Regő magabiztosan élt a kínálkozó lehetőséggel. Nem sokáig tartott azonban az öröm, a 32. percben büntetőhöz jutott a vendégcsapat, amit értékesítettek is, így a szünetben 2-1-re vezetett a Balmazújváros.

A fordulás után sokáig nem alakult ki komoly helyzet, a hetvenedik percben azonban Szánthó másodszor is egalizált. Ez is kevés volt azonban, a hajrában egy kontratámadás után Rácz Ferenc lépett ki, próbálkozása pedig, ha szerencsével is, de utat talált Szatmári Zoltán kapujába, így alakult ki a 3-2-es végeredmény.

 

A visszavágót jövő szerdán 19 órakor játsszák majd a felek.

 

WKW ETO FC Győr – Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 2:3 (1:2)

 

Gólszerzők: Szánthó Regő (28., 70.) – Vajda Sándor (16.), Arabuli Bachana (32., 11 m), Rácz Ferenc (83.) vezetőedző: Szentes Lázár

WKW ETO FC Győr: Szatmári Z. – Kovács K., Vadász V., Bagi I., Rokszin Á. – Tajthy T., Szánthó R., Szatmári L. – Szabó L., Szimcso V., Zamostny B.

 

Szentes Lázár, vezetőedző, WKW-ETO FC Győr: Sajnos így a félidőben vesztése állunk, de a második félidőben mindent meg fogunk tenni, hogy megfordítsuk az eredményt. A mai mérkőzést látva bízom benne, hogy ez sikerülni is fog, hiszen aki nézte a mérkőzést, az láthatta, hogy teljesen nyílt játékot vállaltunk fel, 90 percen keresztül egy csapat játszott, és semmiben sem maradtunk alul, csak a gólok számában, de a csapat hozzáállása mindenképpen pozitív volt.

 

Horváth Ferenc, vezetőedző Balmaz Kamilla Gyógyfürdő: Nem szeretem, amikor egy győztes mérkőzés után azt mondja az edző, hogy elégedetlen a csapatával, hiszen azért küldi ki a pályára, hogy nyerjen. Előre leszögezném, hogy elégedett vagyok, az eredménnyel és a rúgott gólok számával is. Viszont a helyzetkihasználással abszolút nem. Ha nagyon finoman szeretnék fogalmazni, akkor azt mondhatom, hogy ezen a mai mérkőzésen eldőlhetett volna a továbbjutás mindenféle gond nélkül, annyi helyzetet kihagytunk, de nem így lett. Hozzáteszem, hogy az ETO felvállalta a futballt, ami nagyon dicséretes dolog, és nagyon sok sikert kívánok nekik a jövőben.

 

fotó: eto.hu/Kisalföld

SZERKESZTŐ:

HÍREK A KATEGÓRIÁBÓL

Szóljon hozzá:

Az email címet nem tesszük közzé.