http://csalad.hu/
Hétfőn indul a VOLT

Hétfőn indul a VOLT

Lehet csomagolni, holnap indul  a 25. Telecom VOLT Fesztivál.

Eltelt egy év, holnaptól újra fesztiválozóktól lesz hangos Sopron városa. A jubileumi fesztivál idén 6 napos lesz, hétfőn a mínusz 1. nappal indul. Ezen a napon találnak gazdára a tavalyi után második alkalommal a Petőfi Zenei Díjak, melyeket idén is nagyszabású show kísér. Hétfőn este kilenc órától kiderül , hogy a közönség szavazatai alapján melyik formáció illetve előadó kapja 2017-ben, az év dala, az év zenekara, az év és női és férfi előadója, valamint az év videóklippje, az év felfedezettje, az év koncertje és az év dj-je elismerést.

Erős program állt össze  a 25. születésnapját ünneplő VOLT Fesztiválra, olyan világsztárokat láthatnak a fesztiválozók, mint például Ellie Goulding, a Paramore, Fat Boy Slim, Pendulum, Martin Garrix és a hazai előadók legjava is zenél majd. A legnagyobb durranás kétségkívül a Linkin Park lesz, az együttes most először lép színpadra Magyarországon, a kedd esti koncertre 45 000 fesztiválozóra számítanak a szervezők.

A jubileumi fesztivál programpalettájában a koncertek mellett idén is számos kulturális program is várja az érdeklődőket, lesznek érdekes beszélgetések, fesztivál jóga és gyermekprogramok is, hiszen a VOLT mindenkié.

A szervezők számításai szerint idén 170 000-ren buliznak majd együtt, és szereznek újabb élményeket Sopronban.

 

 

SZERKESZTŐ:

HÍREK A KATEGÓRIÁBÓL

Szóljon hozzá:

Az email címet nem tesszük közzé.