#
Humor Hónapja a Galgócziban

Humor Hónapja a Galgócziban

Horváth Ferenc a Galgóczi Erzsébet Városi Könyvtár munkatársa az Oxygen FM-nek elmondta: azért érdemes jönni a Humor Hónapja rendezvényeire, hogy abban az időben jókedvünk legyen. S amikor kilépünk az ajtón, az elhangzottakból egy-két gondolatot alkalmazni tudjunk a mindennapokban.

A Humor Hónapja ma 17 órakor egy vidám megnyitóval kezdődik a Városi Könyvtárban. Ezzel együtt nyílik Hováth Ákos grafikus kiállítása is, amelyen régi mesekönyvek gyűjteményét tekinthetik meg április 29-ig.

A kiállítás mellett április 8-án A nevetés költészete című könyv bemutatója lesz, Dr. Druzsin Ferenc főiskolai tanár előadásában.

Április 15-én, 17 órától az anekdota és a vicc közti különbséget boncolgatja Alexa Károly, az Életünk folyóirat főszerkesztője.

Április 22-én ismét egy könyvbemutató veszi kezdetét 17 órától. A magyar nyelv humora című mű több generáción át vizsgálja honfitársaink humorát. Prof. Dr. T. Litovkina Anna nyelvész tart előadást.

Április 29-én a Humor-tréning című könyv bemutatójával zárul a Humor Hónapja. Ezen a programon Dr. Barlai Róbert tréner gondolatait hallgathatják meg az érdeklődők.

SZERKESZTŐ:

HÍREK A KATEGÓRIÁBÓL

Szóljon hozzá:

Az email címet nem tesszük közzé.