#
Ittasan okozott balesetet egy férfi Csornán

Ittasan okozott balesetet egy férfi Csornán

 Vádemelési javaslattal zárult egy 47 éves férfi ügye, aki ittasan vezette személyautóját és elütött egy szabálytalanul közlekedő kerékpárost Csornán

A Csornai Rendőrkapitányság ittas állapotban elkövetett járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 47 éves helyi férfi ellen.

A vizsgálat adatai alapján a gyanúsított 2017. június 11-én 12 óra körül gépkocsijával Csorna belterületén, a Soproni úton közlekedett. A sofőr Farád felől Győr irányába haladt, amikor egy gyalogosoknak kijelölt átkelőhelyen egy kerékpáros szabálytalanul áttekert. A sofőr a biciklist személyautója elejével elütötte. A szabálytalanul átkelő férfi könnyű sérüléseket szenvedett a balesetben, a járművek pedig megrongálódtak.

A járművezetővel szemben a helyszínen alkalmazott szonda pozitív értéket mutatott, ezért a rendőrök elfogták és mintavétel céljából előállították. A szakértői vélemény alapján a helyi lakos ittas állapotban vezette a személygépkocsit, ezért gyanúsítottként hallgatták ki az ügyben.

A Csornai Rendőrkapitányság Rendészeti Osztálya az eljárást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldte.

SZERKESZTŐ:

HÍREK A KATEGÓRIÁBÓL

Szóljon hozzá:

Az email címet nem tesszük közzé.