https://korrupciomegelozes.kormany.hu
http://www.kultkupa.hu
Kábítószert is találtak a garázdánál

Kábítószert is találtak a garázdánál

A rendőrök elfogtak egy 35 éves iváni férfit, aki szóváltásba keveredett egy teherautó vezetőjével, majd egy rugós vascsővel ütlegelni kezdte vitapartnere gépkocsiját.

 

Újkér és Egyházasfalu közötti útszakaszon közlekedett egy személyautó sofőrje és utasa hétfőn délután. Haladásuk során utolértek egy nyerges vontatóból és a hozzá kapcsolt félpótkocsiból álló járműszerelvényt, amit meg akartak előzni – írja a police.hu. A rendelkezésre álló adatok szerint a járműszerelvény a szűk úttesten a gépkocsit nem tudta elengedni. A személyautó sofőrjének végül Újkérnél sikerült megelőznie a teherautót, ezt követően elé állva megállásra késztette azt, majd az autó utasa a járműszerelvény vezetőjével szóváltásba keveredett. Miután a teherautó vezetője kikerülve vitapartnerét továbbindult, a feldühödött férfi egy rugós vascsővel ütlegelni kezdte a nyerges vontató félpótkocsijának hátulját és kitörte annak hátsó lámpáját. A kiérkező rendőrök a veszekedő 35 éves iváni lakost elfogták, majd ruházatát és az autót, amiben utazott átvizsgálták. Ennek során a járőrök a férfi hátizsákjában két darab, golyó formájú őrlőt, egy üvegtégelyben szárított kábítószergyanús növényi maradványt, kábítószergyanús cigarettát, valamint egy teleszkópos fémbotot találtak, amit a helyszínen lefoglaltak.

Az intézkedők a garázdát előállították a Soproni Rendőrkapitányságra, ahol vele szemben drogtesztet alkalmaztak, ami pozitív eredményt mutatott. A nyomozók a 35 éves férfit garázdaság és kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

SZERKESZTŐ:

HÍREK A KATEGÓRIÁBÓL

Szóljon hozzá:

Az email címet nem tesszük közzé.