http://csalad.hu/
Két lány is eltűnt Komáromból

Két lány is eltűnt Komáromból

Két fiatal lány is eltűnt a közelmúltban Komáromból. A rendőrség a lakosság segítségét kéri megtalálásukhoz.

 

Pongó Vanessza július 16-án egy komáromi intézményből ismeretlen helyre távozott és azóta életjelet nem adott magáról. A felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre.

Pongó Vanessza körülbelül 158 centiméter magas, kreol bőrű, barna szemű, hosszú hajú, molett testalkatú. Az eltűnésekor viselt ruházata farmernadrág, pulóver, sportcipő és kabát.

pongó vanessza

 

A 17 éves Böröcz Bernadett augusztus 10-én lakhelyéről megszökött és azóta ismeretlen helyen tartózkodik. Böröcz Bernadett 170 cm magas, kék szemű, normál testalkatú, vörösesbarna hajú, ami vállig érő. Eltűnésekor fekete kapucnis pulóvert, fekete nadrágot és fehér tornacipőt viselt.

böröcz.bernadett (1)

A Komáromi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható lányokat felismeri, tartózkodási helyükkel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06/34-517-777-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy írjon a komarommrfk@komarom.police.hu e-mail címre.

SZERKESZTŐ:

HÍREK A KATEGÓRIÁBÓL

Szóljon hozzá:

Az email címet nem tesszük közzé.