http://onlineszamla.nav.gov.hu
Kinyitott az uszoda és a szabadstrand is

Kinyitott az uszoda és a szabadstrand is

Végeztek a szakemberek a Magyar Vilmos uszoda nyári karbantartásával, újra használhatják a mozogni vágyok. Kedden reggel pedig újra kinyitott az Aranypart II szabadstrand is.

A Győr-Szol Zrt. koordinálásában megtörtént a Magyar Vilmos Uszodában az üzembiztos működéshez szükséges nyári karbantartás. A szakemberek a vízi- és épületgépészeti rendszerek felülvizsgálatát követően elvégezték a szükséges javításokat a létesítményben. A Magyar Vilmos Uszoda 2017. augusztus 14-én hétfőn reggel 6 órakor újra kinyitott.

Kinyitott újra az Aranypart II szabadstrand is.

A nyitást megelőző előkészítő munkálatok részeként a újra kihelyezték a víz mélységét jelző bójákat, valamint a helyszínre szállították az életmentéshez szükséges csónakot. Az Aranypart I. és II. szabadstrandokon 8 és 20 óra között mentőőr felügyeli a területet, emellett fürdőház, illemhely, zuhanyzó és öltöző teszi kellemesebbé a kikapcsolódást.

Az üzemeltető felhívja a figyelmet, hogy az Aranypart II. szabadstrand napozó területe mögötti részen rendezvény utómunkái zajlanak, ott járművek forgalmára és ebből eredő hatásokra lehet számítani. A szabadstrand igénybe vétele saját felelősségre történik.

A szabadstrand házirendje a biztonság érdekében előírja, hogy a szabadstrandra tilos motorkerékpárral és gépkocsival behajtani, illetve oda kutyát bevinni. Nem szabad tüzet gyújtani és üveget a vízbe vinni. A fürdőzőkre és a napozókra nézve veszélyes lehet a vízparton hagyott horog, ezért a szabadstrandok területén a horgászás is tilos.

 Fürödni tilos:

 Vannak a városban olyan vízterületek, ahol nem biztonságos a vízben tartózkodás, ezért Győr Megyei Jogú Város Jegyzőjének kiadott 19456-7/2008. számú jegyzői határozatának értelmében tilos fürödni az adyvárosi tározótóban, a József Attila-lakótelep területén létesített kettő tározótóban, az Iparcsatorna teljes hosszában, a Rába folyó mindkét felén, a bácsai vízáteresztő zsilip környékén (Holt-Duna-ágban), a pinnyédi híd győri hídfőjénél, a püspökerdei átvágás teljes hosszában, Győr-Újvárosban a Mákos-dűlői volt kavicsbányában, Győr-Gyirmóton a Marcalban, a bácsai bányagödrökben, a Holt-Marcalban (rabkerti tóban) és a győrszentiváni volt szabadstrandon. A Kovalter pihenőpark területe kizárólag napozásra használható.

 

SZERKESZTŐ:

HÍREK A KATEGÓRIÁBÓL

Szóljon hozzá:

Az email címet nem tesszük közzé.