#
Körözötteket fogtak

Körözötteket fogtak

A győri rendőrök vasárnap, a Mészáros Lőrinc utcai piacot ellenőrizték. Az egyenruhások a „sorok” között egy gyanúsan viselkedő férfire lettek figyelmesek akit igazoltattak is. Kiderült, hogy a 44 éves szerecsenyi lakos ellen a Győri Rendőrkapitányság csalás bűntett elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki, ezért őt a rendőrkapitányságra előállították.

A soproni rendőrök még ugyanaznap este igazoltattak egy férfit. Megállapították, hogy a 41 éves budapesti lakos ellen a Fővárosi Törvényszék ittas járművezetés vétség elkövetése miatt körözést rendelt el. A rendőrök a körözöttet megbilincselték és a rendőrkapitányságra előállították.

Szintén a soproni rendőrök bilincse kattant azon a helyi férfin, egy nappal később balesetet okozott. A járőrök az igazoltatott adatait a nyilvántartási rendszerben ellenőrizték és megállapították, hogy ellene a Győri Törvényszék sikkasztás bűntett elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. Az egyenruhások a 37 éves soproni lakost a rendőrkapitányságra előállították.

A Győri Rendőrkapitányságra állították elő azt a budapesti lakost, akit hétfőn kora délután igazoltattak az Abda és Börcs közötti vasúti átjáróban. A 23 éves férfi ellen a IV. és XV. Kerületi Bíróság lopás vétség elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot.

Jánossomorján is elfogtak a helyi rendőrök egy körözött férfit, akire a Győri Törvényszék lopás miatt keresett. A rendőrök a körözöttet megbilincselték és a rendőrkapitányságra előállították.

HÍREK A KATEGÓRIÁBÓL

Szóljon hozzá:

Az email címet nem tesszük közzé.