http://onlineszamla.nav.gov.hu
Lezárásokra kell számítani az M1-esen

Lezárásokra kell számítani az M1-esen

A Magyar Közút tájékoztatása szerint az M1-esen, Tatabányánál október 9., hétfő és október 12., csütörtök között ismételten forgalomkorlátozások várhatók.

 Forrás: kemma.hu

Október 9-én, hétfőn, várhatóan 7 és 18 óra között nagy felületű burkolatjavítás miatt az M1-es Budapest felé vezető oldalán, Tatabánya térségében a 61-es és a 60-as kilométerszelvények között lezárják a külső sávot. A Tatabánya Centrum 61-es csomópont Budapest felé vezető felhajtó ágán útszűkület és 40 kilométer/órás sebességkorlátozás lesz érvényben. A munkálatok ideje alatt csak egy sávon haladhat a forgalom, a megengedett legnagyobb sebesség 80 kilométer/óra.

Kedden és szerdán az 54-es és a 53-as szelvények között zárják le a külső sávot, ugyancsak a főváros felé vezető oldalon. A munkálatok ideje alatt csak egy sávon haladhat a forgalom 80 kilométeres maximális megengedett sebességgel. Az 54 kilométernél lévő Harkályos pihenő a keddi napon zárva lesz.

Csütörtökön 7 óra és 18 óra között nagy felületű burkolatjavítás miatt az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, 54-es és az 52-es kilométer között lezárásra kerül a külső sáv. A munkálatok ideje alatt csak egy forgalmi sávon haladhat a forgalom 80-as sebességkorlátozás mellett.

 

SZERKESZTŐ:

HÍREK A KATEGÓRIÁBÓL

Szóljon hozzá:

Az email címet nem tesszük közzé.