#
#
Megvan a negyeddöntő időpontja – már lehet jegyet venni

Megvan a negyeddöntő időpontja – már lehet jegyet venni

Kihirdette az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) a BL-negyeddöntő összecsapásainak időpontjait. Az Audi ETO KC április 13-án, szombaton 17:30-kor a dán Odense együttesét fogadja az Audi Aréna Győrben.

Az már korábban biztos volt, hogy a Bajnokok Ligája középdöntőjéből csoportelsőként továbbjutó Győri Audi ETO KC a dán Odense csapatával küzd meg a negyeddöntőben a Bajnokok Ligája Final4-ba jutásért az alábbi menetrend szerint:

04.07. (vasárnap) 16:50

Odense HC– Győri Audi ETO KC

  1. 04. 13. (szombat) 17:30 – Audi Aréna Győr

Győri Audi ETO KC – Odense HC

Az EHF Női Kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntő hazai mérkőzésére a jegyértékesítés ütemezve zajlik – elsőként, 2019. március 13. (szerdától) – 2019. március 26. (keddig) a 2018/2019-es szezonra érvényes Győri Audi ETO KC bérlettel rendelkező szurkolóink számára nyílik meg a lehetőség, hogy személyesen a belvárosi Látogatóközpontban, kizárólag a bérletes helyükre szóló jegyüket megvásárolhassák.

(A BL-negyeddöntő hazai mérkőzésére az ARANY bérletek érvényesek, a többi bérlettípus (kék, zöld) tulajdonosai a fent említett időtartam alatt elővásárlási jogukkal élhetnek.)

Ezt követően, 2019. március 27-től (szerda), minden érdeklődő számára személyesen és online is lehetővé válik a jegyvásárlás.

SZERKESZTŐ:

HÍREK A KATEGÓRIÁBÓL

Szóljon hozzá:

Az email címet nem tesszük közzé.