Szolgálatás

Miért vált el Jennifer Garner és Ben Affleck?

Summary

Sajnos a hollywoodi házasságok sem tartanak örökké. Jennifer Garner és Ben Affleck válása sokkolta Hollywoodot, hiszen a pár alig néhány nappal korábban ünnepelte 10. házassági évfordulóját. Ezután közleményt adtak, amiben egyöntetűen megerősítették, hogy válófélben vannak. Bár a válással kapcsolatos egész […]

Jennifer Garner
Jennifer Garner

Sajnos a hollywoodi házasságok sem tartanak örökké. Jennifer Garner és Ben Affleck válása sokkolta Hollywoodot, hiszen a pár alig néhány nappal korábban ünnepelte 10. házassági évfordulóját. Ezután közleményt adtak, amiben egyöntetűen megerősítették, hogy válófélben vannak. Bár a válással kapcsolatos egész procedúra elhúzódott, a házaspár jó kapcsolatot ápolt egymással és interjúkban sem dobálták egymást sárral. Mára már elváltak, de a kapcsolatuk nem változott, még mindig erős kötelék fűzi őket össze.

A pár 2001-ben ismerkedett meg a Pearl Harbor című közös filmjük forgatásán, de csak két évvel később, a Daredevil forgatása közben alakítottak ki érzéseket egymás iránt. Azóta Ben Affleck és Jennifer Garner elválaszthatatlan volt addig, amíg a 10. házassági évfordulójuk megünneplése után bejelentették, hogy úgy döntöttek, elválnak. Jennifer Garner maga adta be a válókeresetet. A média elkezdte keresni az okokat, hogy a házaspár miért tett ilyen drasztikus lépéseket. Állítólag a színészt okolják a szakításért.

Így néz ki a 2022-es fürdőruha trend!

Itt a nyár és vele együtt a nyaralás! Valószínűleg sokan már tervezik a tengerparti vakációt! Egy divatos fürdőruha idén nyáron elengedhetetlen a ruhatárban. A colore.hu weboldalon azt olvashatjuk, hogy a női fürdőruha egyedi termék, ami az évek során sokat változott. Kezdetben többrétegű volt és szinte az egész testet fedte, míg ma a legtöbb kétrészes fürdőruha csak a női test legfontosabb részeit takarja. Minden évben változnak a fürdőruha trendek! Kíváncsi, hogy mi a divat az idei nyári szezonban? A colore.hu cikkéből megtudhatja.

A 2022-ben divatos modellek mindenekelőtt arra szolgálnak, hogy egy nő jól érezze magukat ezekben. A rendelkezésre álló modellek lehetővé teszik a has alsó részének elfedését, így sok nőnek lehetősége van arra, hogy jól érezze magát a fürdőruhában. A zsinórok és szokatlan övek szintén divatosak lesznek ebben a szezonban. Különösen a mell alatt megkötött bikini hódít a kifutókon. A colore.hu honlap azt is közli, hogy a tervezők idén kivételes fürdőruha kollekciókat készítettek, hogy minden nő különlegesnek érezze magát bennük.