http://csalad.hu/
Pénteken Egyiptomba utazik az ETO

Pénteken Egyiptomba utazik az ETO

Pintér Attila együttese január 18-án, pénteken indul Afrikába, és Kairói átszállással utaznak Hurghadába, ahonnan január 29-én tér majd vissza.

 

A magyar labdarúgó liga válogatott is ide utazott volna decemberben, ám akkor a szövetség lemondta az egyiptomi utazást. Azóta normalizálódott a helyzet, így az ETO most, hogy az időjárási körülmények miatt célszerűnek látta a szakvezetés egy eredetileg nem tervezett edzőtábor beiktatását, Hurghadára esett a választás.

 

A csapat az öt csillagos Hurghada Sunrise Select Garden Beach Resort Spa szállodában fog lakni, és az edzések mellett megmérkőzik az első osztályú El Gounah együttesével. Ezzel párhuzamosan az is elődőlt, hogy az eredetileg január 30-ra tervezett Győri ETO FC – FC Velky Meder összecsapás elmarad – ugyanakkor a nagymegyeriek az ETO második együttesével megmérkőznek majd a felkészülés során.

 

Az első csapat keretéből Lazar Stanisic nem utazik Egyiptomba, ő Radó Krisztina gyógytornász rehabilitációs edzéseit látogtatja majd ezekben a napokban is. Azok, akik várhatóan rövid időn belül visszatérhetnek a pályára – Dudás Ádám, Takács Ákos és Farkas Balázs hagyott ki rövidebb-hosszabb időt – ő mindannyian az utazó keret tagjai. A csapattal tart Egyiptomba a szlovák válogatott próbajátékos Marián Had is, Marko Dinjar viszont itthon marad. A horvát játékosnak nyáron lejár a szerződése, s miután Pintér Attila vezetőedző csak olyan játékossal szeretne dolgozni a felkészülés során, akire hosszú távon is építhet a klub, ezért a ballábas  játékossal nem számol az első csapat keretében.

SZERKESZTŐ:

HÍREK A KATEGÓRIÁBÓL

Szóljon hozzá:

Az email címet nem tesszük közzé.