#
Pénteken zárják a körforgalmat

Pénteken zárják a körforgalmat

A hét elején elhalasztott lezárás pénteken lép életbe, ezért kérlek Benneteket, hogy az alábbi információkról tájékoztassátok a lakosságot:

A kivitelezésben közreműködők egyeztetése alapján a 82. sz. főút Szauter utca – Szent Imre út csomópontjának átépítése és a Szauter u. 2×2 forgalmi sávra történő átépítésének aszfaltozási munkáinak elvégzése miatt a csomópont leázására 2018. február 23-án kerül sor. A gyalogosok számára a járdák használhatóak lesznek.

Ezen időszakra a (korábban meghirdetetteknek megfelelően) javasolt terelőútvonal: 83. sz. főút – Nagy Imre u. – Vasvári Pál u. – Tihanyi Árpád u. – Jereváni u. – József A. u.

A lezárás időtartamában a Nádorvárosi köztemető és a parkolók a 83. sz. főút – Szauter út csomópontjából; a Szent Imre úton a csomópont melletti benzinkút csak a Szent Imre út vasúti átjáró felől; a Praktiker Áruház és a mellette levő üzletek pedig csak a Tihanyi Árpád út irányából lesznek megközelíthetőek.

A helyi és helyközi autóbuszjáratok 2018. február 23.-án és 2018. február 24.-én terelőútvonalon közlekednek, nem érintik a lezárt útszakaszon meglévő megállóhelyeket. A változtatásról az ÉNYKK értesíti a közösségi közlekedést használókat.

A terelés idejére a Nagy Imre út – Vasvári Pál út – Tihanyi Árpád út – Jereváni út – József Attila út útvonalon és arra csatlakozó utcáknál jelentős torlódásra kell számítani a közlekedőknek, emiatt hosszabb menetidővel számoljanak!

SZERKESZTŐ:

HÍREK A KATEGÓRIÁBÓL

Szóljon hozzá:

Az email címet nem tesszük közzé.