http://csalad.hu/
Szakmai kötet jelenik meg

Szakmai kötet jelenik meg

A 2007–2013. évi programozási időszak számos eredményt hozott a Szigetköz–Mosoni-sík LEADER Egyesület térségében. A vidékfejlesztés több szempontból is sikertörténet: települések újultak meg, vállalkozók teremtettek vagy őriztek meg munkahelyeket, civil szervezetek erősödtek meg a beszerzett eszközeikkel, infrastrukturális fejlesztéseikkel. A közösségi élet szereplői összefogtak, fenntartható együttműködések alakultak ki, rendezvényeink színvonalasabbak és összehangoltabbak lettek.

A hét mozgalmas év összes projektjét nagyon nehéz feladat egy kiadványba sűríteni, az egyesület mégis kísérletet tett rá, hogy megmutassa, hogy a közösen megalkotott stratégia milyen projektek megvalósulását generálta. A hiánypótló anyag kézzelfogható segítséget nyújt a térség szereplőinek a következő ciklus felkészülésében és a 2014–2020-as vidékfejlesztési stratégia összeállításában. A kiadvány bemutatja az egyesület tagjainak, a döntéshozó testületnek, a civil-, vállalkozói- és önkormányzati szférának, valamint az érdeklődőknek az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap által megvalósult legjobb beruházásokat, fejlesztéseket, jó gyakorlatokat. 

A projekt az MNVH Elnökségének értékelése és javaslata alapján, a Nemzeti Vidékfejlesztési Program Irányító Hatóságának jóváhagyásával valósult meg.

HÍREK A KATEGÓRIÁBÓL

Szóljon hozzá:

Az email címet nem tesszük közzé.