Szemtanúkat keres a rendőrség

Szemtanúkat keres a rendőrség

Közúti balesetek szemtanúit keresi a rendőrség. 

2019. február 22-én 11 óra 45 perc és 12 óra között ismeretlen személy, ismeretlen forgalmi rendszámú, típusú és színű járművel közlekedett Győrújbaráton, a Veres Péter utcában. Haladása során feltehetően hátramenetet végzett és nekiütközött egy szabályosan leparkolt Opel típusú autónak, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

 

Ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen rendszámú járművel, 2019. március 9-én éjfél és reggel 6 óra 32 perc között Győrben, a Parti utcában közlekedett. Haladása során egy leparkolt személygépkocsi jobb oldalának ütközött, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

 

Győrben, a Kovács Margit út felől az Illyés Gyula út irányába közlekedett 2019. március 9-én 13 óra 40 perc körül egy ismeretlen rendszámú feltehetően Mecedes kombi típusú és szürke színű autó ismeretlen sofőrje. Haladásakor a Mécs László út és a Marcal 1-2 összekötő út kereszteződéshez érve az egyenesen haladó forgalmi sávban hátramenetet végzett és érintőlegesen nekiütközött a mögötte álló a gépkocsi elejének. A baleset után az ismeretlen jármű vezetője jobbra fordult és a Bakonyi út irányába a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül távozott.

 

Ismeretlen személy, ismeretlen forgalmi rendszámú és színű feltehetően tehergépjárművel közlekedett 2019. március 12-én 15 óra 45 perc és 17 óra 10 perc között Győrben, a Katona József utcában, ahol nekiütközött egy leparkolt Fiat típusú gépkocsi jobb oldalának Az ismeretlen sofőr a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

 

Kérjük mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a fenti közúti közlekedési baleseteket látták, vagy arra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

 

A felhívások kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán Győrben, a Zrínyi út 54. szám alatt vagy az 520-092 telefonszámon, illetve 520-094-es telefonszámon.

Forrás: www.police.hu

SZERKESZTŐ:

HÍREK A KATEGÓRIÁBÓL

Szóljon hozzá:

Az email címet nem tesszük közzé.