http://csalad.hu/
Telephelyről lopott a csornai férfi

Telephelyről lopott a csornai férfi

A csornai rendőrök elfogtak egy férfit, aki egy helyi átvevőhelyen próbált meg leadni olyan fémtárgyakat, amelyeket korábban egy sopronhorpácsi telepről loptak el.

Lakossági bejelentés alapján igazoltattak a rendőrök – 2019. március 27-én 10 óra 10 perckor – egy 20 éves férfit, aki az egyik helyi átvevőhelyen alumíniumprofilokat és egyéb fémeszközöket akart leadni, amelyek eredetét nem tudta igazolni. A lakóhelyén tartott házkutatás során az intézkedők egy tárolóban további tárgyakat is találtak, amelyek származásáról szintén nem tudott elszámolni. A járőrök kérdésére végül elismerte, hogy a nála talált dolgokat 2019. március 23-án, egy sopronhorpácsi telephelyről lopta el. K. F. Richárdot, valamint a házban tartózkodó és a bűncselekmény elkövetésében szintén résztvevő társát, B. Vanda 19 éves csornai lakost a járőrök elfogták, majd a soproni nyomozók részére átadták őket.

A Soproni Rendőrkapitányságra történt előállításukat követően a járőrök ugyanazon a napon elfogták harmadik társukat, B. Róbert soproni lakost is, majd mindegyiküket lopás megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Forrás: www.police.hu

SZERKESZTŐ:

HÍREK A KATEGÓRIÁBÓL

Szóljon hozzá:

Az email címet nem tesszük közzé.