http://csalad.hu/
Újra felmerült Antal szerződtetése

Újra felmerült Antal szerződtetése

Klement Tibor, az ETO ügyvezető igazgatója azt mondta: ezúttal is játékosok cseréjében gondolkodnak, a kapus Molnár Péter, és az őszi idény során mellőzött Valentin Babic utazna Antalért cserébe a lila-fehérekhez. A klubigazgatótól emellett más játékosok sorsáról is beszélt.

 

– Kik azok a kiszemeltek, akikről már lemondott a klub?

 

– Youssef Sekour nem lesz az ETO játékosa. Mérlegelte a klub vezetése azt, hogy a fiatal francia-marokkói labdarúgó mindkét térdét már műtötték, és emellett a Diósgyőr magas kivásárlási árat szabott meg, így a kettő együttes kockázatát figyelembe véve lemondtunk a játékosról.

 

– Rafael Burgosról viszont még nem kell lemondani.

 

– Így van. Az ő esete azért érdekes, mert egy játékos egy idényben háromszor válthat klubot, de csak kettőben léphet pályára. Kikértük a salvadori szövetségtől az adatokat, így kiderült, hogy hazájában nem játszott a szezonban. A válogatott csatár az osztrák SV Ried labdarúgója, de ők a nyáron kölcsönadták a Kecskemétnek. Miután Ausztriában nem játszott, így elvi akadálya nem lenne annak, hogy tavasszal az ETO szerelését viselje, de ahhoz, hogy a mi játékosunk legyen, további tárgyalásokra van szükség.

 

– Több kölcsönjátékos is megfordul ezekben a napokban Győrben. Van már konkrét döntés bármelyikükkel kapcsolatban?

 

– Még nincs. Jelenleg egy olyan labdarúgó van, aki hozzánk igazolt, ezt január elején már bejelentettük, ő Farkas Balázs. Azt, hogy a többiek mennyire illeszkednek bele a csapatba, arról még korai beszélni, egy azonban biztos: a múlt hét óta Győrben tartózkodó Marián Had továbbra is velünk marad, és a csapattal együtt utazik Egyiptomba.

SZERKESZTŐ:

HÍREK A KATEGÓRIÁBÓL

Szóljon hozzá:

Az email címet nem tesszük közzé.