Vereséget szenvedett a Gyirmót

Vereséget szenvedett a Gyirmót

Urbányi István távollétében nem bírt a Videotonnak a Gyirmót FC Győr. A kék-sárgák egygólos vereséget szenvedtek a labdarúgó NB I 26. fordulójában.

A labdarúgó NB I. hétközi fordulójában a Gyirmót FC Győr a Videotont látta vendégül. A találkozó nagy mezőny küzdelmet hozott és kevés helyzetet. A kevés helyzet is inkább a hazai kapu előtt alakult ki, így a Gyirmótnak nem sikerült otthon tartani a három pontot. A mérkőzés sorsát mindösszesen egy gól döntötte el, melyet a vendégek támadója Marco Scepovic szerzett, még az első félidőben.
A második játékrészben a bajnoki címre törő Videoton tovább támadott, de az eredmény már nem változott a lefújásig.

A mérkőzés után a Gyirmót továbbra is az élvonal sereghajtója maradt. Urbányi Ivtán eltiltása miatt Györök Tamás megbízott edző értékelte a mérkőzést a gyirmotfc.hu számára:

Felkészültünk a Videoton FC játékára és így az első játékrészben meddő mezőnyjátékra kényszerítettük a bajnokság legjobb csapatát. Ez azonban rengeteg munkát követelt meg tőlünk és így a támadásokra már nem maradt erőnk. A második félidőben viszont, szerkezetet váltottunk és Novák Csanád pályára lépésével, megpróbáltunk kiegyenlíteni. Ekkor egy kicsit, adok – kapok jellege lett a mérkőzésnek, mert különösen Suljic érkezése után, a Videotonnak is voltak lehetőségei. Az eredetileg a kezdő csapatba jelölt, Simon András, azért nem lépett pályára, mert a melegítésnél eltalálta a szemét egy labda és ezért nem látott jól.

OTP Bank Liga, 26. forduló
2017.04.12. Szerda, 18.00 óra, Győr-Gyirmót, Alcufer Stadion
GYIRMÓT FC GYŐR – VIDEOTON FC  0-1 (0-1)

 

 

SZERKESZTŐ:

HÍREK A KATEGÓRIÁBÓL

Szóljon hozzá:

Az email címet nem tesszük közzé.