https://korrupciomegelozes.kormany.hu
http://www.kultkupa.hu
Yvette Broch felfüggeszti kézilabda pályafutását

Yvette Broch felfüggeszti kézilabda pályafutását

A Győri Audi ETO KC holland beállója Yvette Broch kimerültség miatt szünetelteti kézilabda pályafutását és a szükséges regenerálódás után szeretne visszatérni a csapathoz – ezt a sportoló könnyek között jelentette be  az Audi Arénában tartott sajtótájékoztatón.

A klub elnöke, Bartha Csaba a világ legjobb beállósának nevezte Yvette Brochot, aki az utóbbi két évben a csapat meghatározó tagja volt és emberfeletti teljesítményt nyújtott, az ETO egyik motorjának számított. A csapat vezetője hozzátette, minden segítséget megadnak a sportolónak, szerződése a 2018/19-es szezonra vonatkozóan továbbra is él. “Bízunk benne, hogy elsősorban az idő és a megfelelő regenerációs kezelés, valamint pihenés hatására a világklasszis játékos állapota ismét a régi lesz” – mondta az elnök.

Danyi Gábor vezetőedző Yvette Broch kiválása utána az idén érkezett norvég Kari Brattsetre és az ifjúsági válogatott Varga Emőkére számíthat. “Vizsgáljuk a beálló poszt megerősítésének lehetőségét, de minden csapat kialakította a keretét az idei szezonra, nincs könnyű dolgunk” – folytatta a Győri Audi ETO KC elnöke. A 27 éves Broch 2015 nyarán csatlakozott a Győri Audi ETO KC keretéhez. A zöld-fehér klubbal két alkalommal nyert Bajnokok Ligáját, egyszer ezüstérmes lett. Három alkalommal magyar bajnoki címet ünnepelhetett, míg a Magyar Kupában kettő arany- és egy ezüstéremmel gazdagította gyűjteményét.

SZERKESZTŐ:

HÍREK A KATEGÓRIÁBÓL

Szóljon hozzá:

Az email címet nem tesszük közzé.