Áruház

Fitness szalag vásárlás – hogyan használjuk?

Summary

Ha fitness szalag vásárlás  a cél, akkor most segítünk. Az erősítő gumiszalag, más néven fitness szalag egy olyan sporteszköz, ami bárhol használható. Kiválóan alkalmazható erősítő tornagyakorlatokhoz, rehabilitációhoz és szabadidősportokban. A különböző erősségű szalagok lehetővé teszik, hogy bármilyen életkorban illetve edzettségi […]

Fitness szalag vásárlás
Fitness szalag vásárlás

Ha fitness szalag vásárlás  a cél, akkor most segítünk. Az erősítő gumiszalag, más néven fitness szalag egy olyan sporteszköz, ami bárhol használható. Kiválóan alkalmazható erősítő tornagyakorlatokhoz, rehabilitációhoz és szabadidősportokban. A különböző erősségű szalagok lehetővé teszik, hogy bármilyen életkorban illetve edzettségi állapotban használható legyen. Mérete lehetővé teszi, hogy bárhol bármikor tudjon edzeni vele, akár zsebben is elfér. A szalagok 4 különböző erősségben érhetőek el.
Hogyan használjuk helyesen a gumiszalagot?
Az erősítő gumiszalagot tekerjük fel kézfejünkre a gyakorlatok alatt. Ha ráállunk, ügyeljünk arra, hogy ne csavarodjon meg az eszköz. Nem ajánlott használni éles körmökkel vagy ékszerekkel.

A fitness szalag minden izomcsoport edzéséhez kitűnően alkalmas, védi ízületeket, építi az izomzatot. Láberősítő gyakorlatokhoz csomózással kis rugalmas karika kialakítása javasolt, a kargyakorlatok végzéséhez pedig kicsomózhatjuk. Amire még érdemes oda figyelni, hogy a gyakorlatok megkezdése előtt alaposan vizsgáljuk át a szalagot, nem találhatóak e rajta lyukak, hasadások, melyek a használat során szakadást, ezáltal esetlegesen sérülést okozhatnának. Használat után klórtartalmú vízben, szennyeződés esetén pedig gyenge szappanos vízben mosható. Az összetapadás elkerülése érdekében száradás után szórjuk be a szalagot enyhén hintőporral.
Ha fitness szalag vásárlás mellett dönt, keresse bizalommal a Tactic Sport webáruházát és válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb gumiszalagot!