Webáruház

Kézi és automatikus fali szappanadagoló

Summary

Felkelés után általában az első utunk a fürdőbe szokott vezetni, ahogy történik ez egy kifejezetten hosszú és fárasztó napot követően. Amennyiben pedig nem megyünk el sehová otthonról, akkor többször megfordulunk ebben a helyiségben különböző célokkal. A leggyakoribb a tisztálkodás, aminek […]

Felkelés után általában az első utunk a fürdőbe szokott vezetni, ahogy történik ez egy kifejezetten hosszú és fárasztó napot követően. Amennyiben pedig nem megyünk el sehová otthonról, akkor többször megfordulunk ebben a helyiségben különböző célokkal. A leggyakoribb a tisztálkodás, aminek fontos része az alapos és rendszeres kézmosás. A fali szappanadagoló kimondottan hasznos kiegészítője a fürdőszobának és semmilyen körülmények között nem hiányozhat onnan.

Többféle változata létezik. A folyékony tisztítószer feltöltést követően, egyetlen mozdulattal a tubusból kinyerhető. A fali szappanadagoló esetében fontos, hogy kellően stabil rögzítést kapjon. Ez elérhető csavar alkalmazásával vagy ragasztással. Az egyedi tartószerkezet és a bele helyezhető tubus kifejezetten stílusos felépítést kaptak, amik jelenlétükkel növelni tudják, de mindenképpen teljessé tenni a helyiség fényét. A fali szappanadagoló kivitelek között ugyanakkor van egy sokkal modernebb megoldás, amihez már hozzá sem kell érni. Az elemmel működő berendezések, speciális szenzorjukkal érzékelik a kéz jelenlétét és automatikusan kiadagolják a bealított mennyiségű gél állagú tisztítószert. Az Umbra EMPEROR szenzoros fali szappanadagoló remekül beleillik egy modern otthon hangulatába. A termék oldalán lévő folyadékszintjelző segítségével könnyedén nyomon követhető kézmosó anyag mennyisége. Nagyon egyszerűen üzembe helyezhető és hosszú időn keresztül nyújt hatékony szolgálatot. A fali szappanadagoló ezen kivételének előnye, hogy piszkos kézzel sem kell semmihez hozzányúlni ezzel megelőzve az utólagos tisztítását a felületeknek.