Webáruház

Mágneses játék golyók kimondottan szórakoztatóak

Summary

A mágneses játék golyók, nemtől és kortól függetlenül a gyermekek kedvencei közé tartoznak, mivel szórakoztatóak, modernek és sokféle témakörben megtalálhatóak. A gyermekek imádnak a felületekre illeszteni dolgokat, amik majd ott is maradnak. A mágneses játék nem véletlenül az egyik legnépszerűbb […]

mágneses játék
mágneses játék

A mágneses játék golyók, nemtől és kortól függetlenül a gyermekek kedvencei közé tartoznak, mivel szórakoztatóak, modernek és sokféle témakörben megtalálhatóak. A gyermekek imádnak a felületekre illeszteni dolgokat, amik majd ott is maradnak. A mágneses játék nem véletlenül az egyik legnépszerűbb a lurkók körében, hiszen milyen menő is az, hogy egy kis segítséggel még könnyebben lehet különböző dolgokat megalkotni. A mágneses játék golyók a kisebbek favoritjai közé tartoznak, amivel még jó sokáig remekül elszórakozhatnak. A mágnes remek dolog, amit a játékgyártók is igen gyorsan felfedeztek. A gyerkőcök imádnak építeni, dolgokat összeilleszteni, egymáshoz pászítani. A kicsiknek roppant lelombozó az, ha a gondosan felépített kreációjuk a kártyavárhoz hasonlóan összedől. Ha ez nem történik meg, akkor az ösztöni őket a további játékra.

A mágneses játék babakortól felnőtt korig számos változatban megtalálható

A mágneses játék már az egészen zsenge korúaknak is adható, főleg, ha az adott típus nem tartalmaz olyan elemeket, amik könnyen lenyelhetőek. Az okosjatek.hu webáruház a legkedveltebb gyártók csúcsszuper termékeit hozza el a vásárlóinak. Itt valóban olyan változatok kaphatóak, amik hasznosak a fejlődés szempontjából, tartósak, ráadásul kimondottan szépek is. A mágneses játékok a tudomány számos területébe is bevezetik a gyermekeket, mint a fizika, kémia vagy matematika. A webshopban temérdek építő-, állatos és egyéb kreatív játék felsorakozik, ami a mágnesesség elvén működik. A mágikus és fényes építők mágnessel manapság hatalmas kedvencnek számítanak.

A mágneses játék golyók alkalmazásával számos területet lehet fejleszteni

Egyre több szülő törekszik arra, hogy gyermekének ne csak szórakoztató, hanem olyan játékokat adjon a kezébe, amik valamilyen területet támogatnak. A mágneses játék golyók használatával egyszerre többet is, hiszen a gondolkodáson, logikán és kreativitáson kívül, a finommotorika fejlesztésében is nagy szerepet tölt be. Az 5 az 1-ben készségfejlesztő Montessori golyókkal nemcsak roppant élvezetes időtöltést garantál, hanem nagyon hasznosat is, hiszen pontosan úgy van kifejlesztve, hogy játszva tanítson. Sokoldalú, ezt pedig az 5 az 1-ben jelző is érzékelteti: mágneses horgászós játék, golyós színkirakó, formaberakó, betűjáték, számolókorongos matematikai típus egyetlen dobozban. A mágneses játék golyókkal elsősorban az ovisoknak készült, de a kisiskolások szintén jó hasznát vehetik.

A szett nemcsak a játék és tanulás szempontjából rendkívül értékes, hanem esztétikailag is hihetetlenül vonzó. A gyönyörű színes fagyöngyökkel, faalappal, eszközökkel, mágneses halacskákkal és pecabottal, kirakó mintalapokkal – ez a Montessori eszköz valódi igazgyöngy a játékok világában. A mágneses játék golyókkal ajándéknak is nagyszerű, hiszen különleges, egyáltalán nem a megszokott változat, hanem abszolút egyedi típus. Az Okosjáték webshopban természetesen ez is helyet kap, hiszen a bolt üzemeltetőinek nemcsak a termékek jó minősége és esztétikus megjelenése fontos, hanem az is, hogy ezek tanító, fejlesztő jelleggel ugyancsak bírjanak. Remek áron és eredeti minőségben most is megrendelhető.