Szolgálatás

Hasznos segédeszköz a zsalutábla

Summary

Az építőipar rengeteget fejlődött néhány évtized alatt, amire nagy szükség volt, hiszen a megrendelések folyamatosan növekedtek. Az idő meghatározó tényezővé vált ezért aztán a gyorsaság döntő jelentőségű lett. Ahhoz, hogy mérsékelhető legyen az időfaktor szükség volt olyan speciális alapanyagokra, eszközökre, […]

zsalutábla

Az építőipar rengeteget fejlődött néhány évtized alatt, amire nagy szükség volt, hiszen a megrendelések folyamatosan növekedtek. Az idő meghatározó tényezővé vált ezért aztán a gyorsaság döntő jelentőségű lett. Ahhoz, hogy mérsékelhető legyen az időfaktor szükség volt olyan speciális alapanyagokra, eszközökre, amilyen a zsalutábla. A helyben öntött betonrészek zsaluzatának felépítése nem éppen egyszerű feladat. Ha még mindig deszkákat használnánk ehhez, mint régen tették, akkor óriási lenne a járulékos anyagveszteség. Ezt felismerték a különféle alapanyaggyártók és a zsalutábla kiképzése történt meg, mint remek segédeszköz. Ennek a feladata, hogy adott formában és helyen tarts a nyers beton, amíg az megszilárdul. Ahhoz, hogy erre képes legyen a zsalutábla megfelelő kiképzéssel kell rendelkeznek.

A kereszt irányban, több rétegben ragasztott nyír furnérlemezek víz- és főzésálló ragasztással vannak összefogatva. A legfelső rész pedig egy olyan bevonattal van ellátva, amihez nem tapad hozzá a cementanyag. A FinPly Max többnyire meghatározott méretben készül, de egyedi kérésre ezen lehet változtatni bizonyos keretek között. Általában nagyfelületű áttörés nélküli betonrészek kiképzésénél lehet bevetni ezt a terméktípust. Megéri alaposan felmérni a kínálatot, ugyanis több másik zsalutábla szintén választható az elképzelésekhez mérten. A peri.hu felhozatala ebben a témában is sokoldalú. A tökéletes segédelemek birtokában a feladatvégzés jelentősen felgyorsítható, valamint a minőség is javítható. Ennél fogva az ilyen célú befektetések egyértelműen megérik az árukat.