Szolgálatás

Melyik a legjobb fogimplantátum?

Summary

Egyetlen fogunk elvesztése is nagyban befolyásolhatja hangulatunkat, jóllétünket és egészségünket egyaránt, főleg ha egy elöl lévő fogról van szó. Negatívan befolyásolhatja az önmagunkról kialakított képet, önértékelésünket, és külső megítélésünket is egy látványosan tátongó lyuk a fogsorunkban: az elhanyagoltság, gondozatlanság benyomását […]

Egyetlen fogunk elvesztése is nagyban befolyásolhatja hangulatunkat, jóllétünket és egészségünket egyaránt, főleg ha egy elöl lévő fogról van szó. Negatívan befolyásolhatja az önmagunkról kialakított képet, önértékelésünket, és külső megítélésünket is egy látványosan tátongó lyuk a fogsorunkban: az elhanyagoltság, gondozatlanság benyomását keltheti. Mi több, nemcsak esztétikai természetű gondokat okozhat a hiányzó fog, hanem problémáink alakulnak ki előbb-utóbb az evésnél, rágásnál, harapásnál, hosszú távon pedig átalakulhat az arcunk szerkezete is, megváltozik a kinézetünk.

A fogimplantátum előnyei közé tartozik, hogy mindezeket a negatív folyamatokat megállítja, megfordítja és semlegesíti.

A modern fogászati implantátumok olyan előnyökkel járnak, amelyeket más fogpótlási lehetőségek, például a műfogsor vagy a hidak nem tudnak nyújtani. A fogászati implantátum az egyetlen olyan fogpótlási lehetőség, amely fenntartja az állkapocscsont-stimulációt, így segít megelőzni a csontvesztést. Jól illeszkedik a megmaradt természetes fogakhoz. Helyreállítja a harapás erejét, megakadályozza az arc alakjának változását, előmozdítja a természetes beszéd fenntartását. A fogimplantátum révén búcsút mondhatunk a lyukaknak és a fogak romlásának. Gondozása egyszerű: továbbra is csak fogkefére és fogselyemre lesz szükségünk. Az implantátum ugyanakkor nem mozdul el vagy csúszkál a szájunkban, miközben beszélünk, nevetünk vagy eszünk, mert szilárdan a helyén van rögzítve. A fogimplantátum segít a szomszédos fogak pozíciójának megtartásában is, így nem lesz kiegyenlítetlen, aszimmetrikus a fogsorunk. A fogimplantátum tartós megoldást jelent a fogvesztésre, és akár életünk végéig kitart.

Vannak titánból és cirkóniumból készült fogimplantátumok is. Kérdés, hogy melyik a legjobb fogimplantátum?

Mi a sepsiszentgyörgyi Fusion Dental fogászati klinikán a Dentium termékeit használjuk, amelyek titánból készülnek. A Dentium implantátumait használják a fogorvosok a világ közel 80 országában, mivel a megbízható háttér, a folyamatos innováció, a kutatás és a fejlesztés megfelelő alapot ad a kiemelkedően magas ár-érték arányú termékek forgalmazásához

Vezető orvosokkal, kutatóintézetekkel és egyetemekkel együttműködve, a Dentium központ kidolgozott és megtervezett egy sor korszerű implantációs rendszert, amelyek fókuszában a hatékonyság áll. A Dentium-rendszerek, beleértve az implantátumokat, a sebészeti eszközöket, a protetikai kiegészítőket és a szintetikus csontpótló anyagokat, segítik a fogorvosok gyors, pontos, és esztétikus munkáját világszerte. Az amerikai vállalat implantátumait és egyéb fogászati segédanyagait az Egyesült Államokban és Dél-Koreában gyártják a legmagasabb nemzetközi standardoknak megfelelően. Termékeikkel elérték az ISO13485 és CE minősítést. Gyártási szabványaik megfelelnek a világ számos országában előírtaknak (GMP), beleértve az Egyesült Államokét is.

A Fusion Dental Sepsiszentgyörgy egyik legnagyobb fogászati klinikája, amely technikai felszereltségét tekintve kiemelkedő helyet foglal el nemcsak Kovászna megyében, hanem az egész régióban. Klinikánkon a következő szolgáltatásokat kínáljuk azoknak a betegeinknek, akik a fogimplantálás mellett döntenek: Dentium Super Line implantátum beültetése (ára: 2000 RON), Dentium NR line implantátum beültetése (ára: 2400 RON).

Ha fogpótlásra van szükséged, mindenképpen fontold meg a fogbeültetést. A fogbeültetés amúgy csak az állcsontok növekedésének befejeztével végezhető el, azaz általában 18 éves kor felett, ám lehetnek egyéni eltérések, ugyanakkor idősebb személyek esetében is szükséges egy általános egészségügyi felmérés, hogy a fogorvos el tudja dönteni, lehetséges-e az implantálás, illetve milyen befolyásoló tényezők állnak fenn. A Fusion Dental Clinic szakemberei további tájékoztatást nyújtanak, hogy meghozhasd a neked legmegfelelőbb döntést; időpontkérésért írj az info@fusiondental.ro címre, vagy hívd a +40 770 705 705 telefonszámot. Fordulj hozzánk bizalommal!