Webáruház

Meglepetések a lolmarkt.hu-ról

Summary

Nem tudom, hogy nálatok szokott-e lenni a baráti körben ajándékozás, de nekünk olyan összeszokott a társaságunk, hogy még karácsonykor is veszünk ezt-azt, nem csak névnapon. Éppen a legjobb cimborám 30. születésnapi meglepetés buliját szervezzük a feleségével és a húgával, és […]

Nem tudom, hogy nálatok szokott-e lenni a baráti körben ajándékozás, de nekünk olyan összeszokott a társaságunk, hogy még karácsonykor is veszünk ezt-azt, nem csak névnapon. Éppen a legjobb cimborám 30. születésnapi meglepetés buliját szervezzük a feleségével és a húgával, és ha még nem mondtam volna, cimborámék kislányának büszke keresztapja vagyok, szóval mondhatni, családtag! De a közös baráti társaságunk is tényleg összetartó az egyetem óta mind a mai napig.

Mivel ismerem a haverom humorát, ezért nem volt kérdés, hogy be merek-e vállalni ajándékként egy fingani jó póló példányt a lolmarkt.hu-ról, bár tudom, hogy néhány embert a környezetünkben meg fogunk botránkoztatni ezzel. Nem is várom persze, hogy a szakmai meetingjein meg a családi ebédeken hordja, de ismerem a lolmarkt termékeit és sosem csalódok bennük, szóval jó lesz az a póló a megfelelő helyzetekben, ebben biztos vagyok, és a felesége bánatára elég strapabíró is lesz.

 

Szóval egyértelmű volt, hogy a fingani jó póló lesz az egyik meglepetés tőlem, de úgy voltam vele, hogy a különleges alkalomra elkél más is. Ezért a vadabb fingani jó póló mellé egy nagyon cuki ajándékot is rendeltem még a lolmarkttól: egy közös családi képet a feleségével és a kislányával egy menő táskán. Remélem, hogy örülni fog mindkét alkotásnak és a bulinak egyaránt!