Szolgálatás

Mik a legnépszerűbb ajtó gyártó cégek Budapesten?

Summary

Alig várom, hogy hazaérjek, és magamra csukjam az ajtót!” – Önnek is ismerős ez a mondat egy hosszú és fárasztó munkanap végén? A legjobb helyen jár, a megoldás itt van. A nyugodt feltöltődés záloga ugyanis a csend és egy kis […]

ajtó gyártó cégek
wood door

Alig várom, hogy hazaérjek, és magamra csukjam az ajtót!” – Önnek is ismerős ez a mondat egy hosszú és fárasztó munkanap végén? A legjobb helyen jár, a megoldás itt van. A nyugodt feltöltődés záloga ugyanis a csend és egy kis elkülönülés a világ zajától.

33 év tapasztalat, végtelen számú új ötlet, megbízhatóság és igényesség – ez a Szalafa Kft. Az ajtógyártás a Szalafa Kft számára nem csupán egy munka: a cég víziója, hogy az ajtók ne csak egyszerű nyílászárók legyenek.

A Szalafa Kft. munkatársai a megrendelőik igényeire szabva alkotják meg a beltéri ajtókat, amelyek emelik a lakás fényét, és amelyek kiegészítik az enteriőr hangulatát – emellett betöltik lényegi szerepüket: magánszférát nyújtanak a megfelelő pillanatokban.

Anyagválasztás, formaterv és technológia szempontjából is arra törekszik a cég, hogy Ön azt kapja a pénzéért, amit elképzelt, ami Önnek és családjának a legjobb, és a beltér stílusába is leginkább belesimul.

Jó helyen jár, ha tud azonosulni a Szalafa Kft. hitvallásával. Tekintse meg azt a különleges kínálatot, mely klasszikus darabokkal éppúgy szolgál, mint a minimalista stílusjegyekkel megalkotott termékekkel. Válogasson az MDF-festett ajtók és az üveg tolóajtók között, vagy pillantson be az Altholz ajtók világába.

A cég 1989 óta áll a vásárlók szolgálatában – nem véletlen, hogy a Szalafa Budapesten ilyen sikeres lett.

Az elhivatottságnak és az elégedett vásárlóknak köszönhetően folyamatosan fejlesztik technológiájukat és kínálatukat. A vásárlói és piaci igényeket követve állandóan frissítik a termékpalettát. Aki egy kicsit is beleásta magát a beltéri ajtó kínálatba, könnyedén tapasztalhatja azt, hogy több ajtógyártással foglalkozó cég is a stílusteremtő Szalafa Kft. termékeit másolja – itthon és külföldön egyaránt.

A szüntelen megújulás záloga a cég motivációjában és fa tulajdonságaiban rejlik. Több mint 30 éves tapasztalattal is a fa újabb és újabb arcát mutatják meg a Szalafa szakemberei ajtóikon keresztül partnereiknek és vásárlóiknak, hozzáértésüknek hála, valamennyi alapanyagból a legtöbbet hozzák ki.

A cég kínálatában ugyanúgy megtalálhatóak az egyszárnyú ajtók, mint a kétszárnyú beltéri ajtók, de készítenek tolóajtókat is. Termékeik között fellelhetőek a helytakarékos harmonikaajtók, a kifinomult üvegajtók, valamint az ízléses íves- vagy boltíves ajtók is.

Ajtótartozékok értékesítésével is foglalkozik a Szalafa Kft.: vásárolhat pántokat, üvegajtó-vasalatokat és kilincseket is, valamint a savazott és a mintás üvegek között is válogathat. Pác- és színkínálatuk valamennyi fafajta esetében megállja a helyét.

A cég hitvallása, hogy ajtót választani csak úgy lehet, hogy megérintjük azt, saját szemünkkel látjuk, körbesétáljuk leendő beltéri ajtónkat. Éppen ezért döntöttek úgy, hogy az ország több pontján is kialakítanak viszonteladói kapcsolatokat budapesti székhelyünk mellett. Míg Budapesten a Villányi út 22/B alatt tekintheti meg személyesen is a kínálatot, addig Szegeden, Debrecenben, Veszprémben, Szombathelyen, Nagykanizsán és Győrben a Szalafa Kft. partnereitől vásárolhatja meg a csúcsminőségű beltéri ajtókat.

Ha beltéri ajtót vásárolna, higgye el: a Szalafa Kft-nél megbízhatóbb és tapasztaltabb ajtógyártó céget nem talál Magyarországon. Tegye próbára a szakembereik szaktudását, nem fog csalódni!