Szolgálatás

Az autó gumiszőnyegek ellenállnak a nedvességnek, a víznek és még a kávénak is!

Summary

A szennyeződések mindig minden évszakban bekerülnek az autóba: tavasszal eső, nyáron por, ősszel száraz levelek, télen hó. Aztán mindig ott lebeg felettünk Damoklesz kardja egy kávés pohár képébe költözve, amit biztosan kilöttyintünk, ha nagyon vigyázunk az autó tisztaságára. Persze ez […]

A szennyeződések mindig minden évszakban bekerülnek az autóba: tavasszal eső, nyáron por, ősszel száraz levelek, télen hó. Aztán mindig ott lebeg felettünk Damoklesz kardja egy kávés pohár képébe költözve, amit biztosan kilöttyintünk, ha nagyon vigyázunk az autó tisztaságára. Persze ez a probléma, akkor is előfordulhat, ha van autó gumiszőnyegünk, de ha nincs, akkor tuti kiöntjük.

Itt vásárolhatsz:

https://www.withcar.hu/tipusajanlat/meretpontos-gumiszonyegek

Az autó gumiszőnyegnek minden nap sokat kell kibírnia

Bármi legyen is a helyzet, az autószőnyeget tarkító foltok nemcsak csúnyák, de fennáll a veszélye a penészedésnek, ami rossz szagot okoz az autóban, magyarul nagyon büdös lesz az utastérben. Autószőnyeg védelme nélkül az autó értéke nagyon lecsökken, és ha berozsdásodik, akkor tényleg semmit sem ér.

Ezt mindenképp el kell kerülnünk, hiszen egy autó nem fillérekbe kerül.

Milyen autószőnyeget vegyünk?

A piacon található autószőnyegek alapvetően két típusú anyagból készülnek: gumiból és textilből.

Anyagától függetlenül figyeljünk oda, hogy a vastagabb autószőnyegek jobbak, mint a vékonyak. A nagyobb vastagságú nehezebb: így nem áll fenn annak veszélye, hogy elmozdul a lábunk alatt. Ezenkívül a vastagabb modellek általában tartósabbak és nem szakadnak el.

Legjobb szövetségesünk a gumiszőnyeg az autó tisztán tartásában?

Nedves körülmények között, vagy esős napokon legjobb választás az autó gumiszőnyeg. Bordás felületük és anyaguk megakadályozzák, hogy nedvesség átszivárogjon az autó padlózatára és természetesen a kávénak is megálljt parancsol.

Az autó gumiszőnyeg ideális minden évszakban, mert tényleg felfognak mindenféle szennyeződést.

Megéri a méretpontos autó gumiszőnyeget vásárolni? 

Univerzális és a méretre készített autó gumiszőnyegek közül választhatunk. Az univerzális autószőnyeget általában magunknak kell az autó padlózatához méretre szabni. Ez pontosan soha nem fog sikerülni, valahol mindig lesz egy kis rés, ami éppen elegendő ahhoz, hogy a nedvesség megtalálja és átszivárogjon rajta. A méretpontos autó gumiszőnyegek teljes mértékben lefedik az autó padlóját, és nem okoznak kényelmetlenséget sem a vezetőnek, sem az utasoknak. A méretpontos autó gumiszőnyeget autónk márkája és modellje szerint választhatjuk ki, így teljesen biztosak lehetünk abban, hogy tökéletesen illeszkedni fog padlózatra.