Szolgálatás

Vinyl padló lerakással felturbózzuk a lakást

Summary

Amikor új lakásnál vagy a járófelület felújításánál tartunk, akkor olyat válasszunk, amit sokrétűen lehet alkalmazni és tartós! Vinyl padló lerakás esetén jól döntöttünk, hiszen ez rendkívül stabil anyag. Hasonló, de nem linóleum, amit régen ismertünk. Igaz, ennek az alapja is PVC, viszont […]

Vinyl padló lerakás
Vinyl padló lerakás

Amikor új lakásnál vagy a járófelület felújításánál tartunk, akkor olyat válasszunk, amit sokrétűen lehet alkalmazni és tartós! Vinyl padló lerakás esetén jól döntöttünk, hiszen ez rendkívül stabil anyag. Hasonló, de nem linóleum, amit régen ismertünk. Igaz, ennek az alapja is PVC, viszont sokkal keményebb és kiemelkedőbb stílusú.

A környezetvédők is szeretni fogják, ugyanis a káros anyag kibocsájtása nem mérhető. Minőségileg nagyon jó besorolású, tartós, gyorsan burkolható, emellett pedig nem túl drága. Vinyl padló lerakás alkalmával élethűen adhatjuk vissza a fa vagy a kő látványát, hiszen alig lehet megkülönböztetni az igazitól, annyira precíz.

Elrendezésekor meglátjuk, hogy sokkal könnyebb alkalmazni, mint bármelyik más padlóburkolatot. Plusz, a lakásunk bármelyik helyiségébe kiváló ötlet ilyet tenni, mindegy, hogy konyha, nappali vagy fürdő, a vinyl padló lerakás bármelyik területen megállja a helyét.

Ha nem vagyunk hozzáértők, akkor sem nehéz, csak nézzünk utána, hogy mi a teendő, mely lépések követik egymást a használatánál. Létezik hozzá alátét, ami egyrészt zajcsökkentő, másrészt pedig eltünteti a kisebb felületi egyenletlenségeket.

Vinyl padló lerakás kétféleképpen lehetséges, ragasztva vagy egymásba illesztéssel, de mindkettőnek megvannak az előnyei. Le lehet rakni csempére vagy járólapra is, csak arra kell odafigyelni, hogy alatta a burkolat ne legyen törött. A legtöbb ilyen padlóburkolat alkalmas arra, hogy padlófűtéssel használják, de érdeklődjünk vásárláskor az áruházban erről!