Áruház

Egy igazi aduász a United Sealants Epoxy Rapid kétkomponensű ragasztó

Summary

Egy lakás körül mindig akadnak különféle teendők, amik nem várhatnak sokáig a kivitelezésre. Amennyiben még gyakran serénykedünk a műhelyben is, akkor kimondottan sok feladat szakadhat ránk, amik gyakran speciális megoldást igényelnek. Itt jönnek képbe az United Sealants Epoxy Rapid kétkomponensű […]

United Sealants Epoxy Rapid kétkomponensű ragasztó
United Sealants Epoxy Rapid kétkomponensű ragasztó

Egy lakás körül mindig akadnak különféle teendők, amik nem várhatnak sokáig a kivitelezésre. Amennyiben még gyakran serénykedünk a műhelyben is, akkor kimondottan sok feladat szakadhat ránk, amik gyakran speciális megoldást igényelnek. Itt jönnek képbe az United Sealants Epoxy Rapid kétkomponensű ragasztó termékek. Ezek a kivételes összetevők nagyon igényes munkákra lettek megalkotva. Teljesen átlátszóak, így úgy dolgozhatunk velük, mintha ott sem lennének. Optikailag kényes illesztések esetén kerülnek előtérbe. Az United Sealants Epoxy Rapid kétkomponensű ragasztó, mint nevéből kitűnik, sajátos módon működik. Adott kétféle elegy, amik csak akkor fognak nagyon erősen összekapcsolódni, ha elegyedtek egymással. Amennyiben ez megtörtént alig van 5 percünk és már kész a szilárd komponens.

De miért pont ezen termék mellett döntsünk? Nagyon egyszerűen azért, mert kivételes gonddal lett előállítva. Az United Sealants Epoxy Rapid kétkomponensű ragasztó, kimondottan a felmerülő igényekre lett tervezve. Hihetetlenül tág a felhasználási köre. Alumínium, réz, acél, beton, kerámia, grafit, poliuretán ragasztására egyaránt alkalmas, de ez még csak a jéghegy csúcsa. Szilárdulást követően csiszolható, fúrható, szakítás és időtálló. Az United Sealants Epoxy Rapid kétkomponensű ragasztó egy igazi aduász, amennyiben végleges összeillesztésekről van szó és nem szeretnénk csavarokat, nútokat használni a feladathoz. A megszokott hígítószerek, amilyen például a benzin csak hosszú idő után kezdi ki a szerkezetét. Remekül viseli a többi reagenssel történő találkozást is. Jó, ha van kéznél belőle néhány tubussal.